Girls Mentees

Waar ben jij goed in? Weet jij wat jouw talenten zijn? Zie jij jezelf als de volgende Rotterdamse kunstenares of architecte? Wil jij aan een jonge, vrouwelijke mentor worden gekoppeld zodat zij je een beetje op weg kan helpen in jouw ontwikkeling? Benefits for Girls helpt je graag op weg!

Wat je moet weten als mentee

Nu kunnen we wel gaan vertellen hoe leuk het is om een mentor te hebben die je gaat motiveren om je talenten te ontdekken…Maar we laten veel liever andere mentoren en mentees aan het woord!

Over mentor Amy
“Wat ik leuk vond aan mijn mentor, is dat zij heel goed kan luisteren en dat ze heel creatief is. Ze is super cool is, in een rustige way. Zij heeft mij geleerd meer voor mezelf moet opkomen en dat jezelf zijn, je kan helpen.”

Mentee Rachel over mentor Anouk
“Wat ik leuk vond aan mijn mentor, is dat zij mij het positieve laat zien. Ik zie heel vaak alleen het negatieve en dan brengt zij het positieve naar boven. Ik heb geleerd hoe je dingen kan verwerken en ik heb leren plannen, dit vind ik heel moeilijk. “

Mentee Aysegul over mentor Elian
“Mijn mentor is leuk omdat ze erg aardig en behulpzaam voor me was en af en toe gek deed. Ze luisterde veel naar mij en ze heeft mij geleerd dat ik mijzelf kon zijn.”

Over mentor Lizaira
“Wat ik leuk vond aan mijn mentor, is dat zij erg aardig is en dat ze ook met social media bezig is. Ik houd daar ook van. Wat mijn mentor mij geleerd heeft, is dat ik over mijn gevoelens moet praten.”

Over mentor Yara
“Mijn mentor is leuk omdat ze precies hetzelfde is als mij. Ze is spontaan en gewoon aardig. Door haar ben ik rustiger geworden en ik let op wat ik zeg! Verder is ze gewoon LEUK!”

 “Ik zie haar meer als een vriendin, wij vertellen elkaar alles.”

“Door mijn mentor ben ik niet meer verlegen en kom ik op voor mijzelf’.”

“Wij hebben veel lol gehad.”

 bfk-footer-logo      bfg-footer-logo     logo-mentoren010-footer     school-footer-logo-3

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar je je ook voor wilt inzetten!

images