7 april: Rotterdam marathon en B for You is erbij!

Een team van dertig enthousiaste lopers gaat op 7 april in een B for You-shirt meedoen aan de kwart marathon van Rotterdam. Een enkele diehard loopt zelfs de hele marathon. We willen hiermee onze zichtbaarheid vergroten en daardoor meer mensen warm laten lopen voor het mentorschap. Want heel veel kinderen wachten nog op een mentor.

In de aanloop naar de marathon zijn de lopers getraind door onze ambassadeur John Buijsman. Heb je ze al voorbij zien komen op TV Rijnmond? Op zondag 31 maart kun je vanaf 17.00 uur het laatste nieuwsitem zien. Elk uur wordt het nieuws herhaald tot maandagmiddag 17.00 uur.

Nieuwsgierig naar de vorige twee filmpjes? Hier kun je ze terugkijken:

Op 27 januari waren wij in het nieuws

Op 10 maart in het nieuws vanaf minuut 5.50

Kom je ons aanmoedigen?

Het zou leuk zijn als je op 7 april langs het parcours staat om ons team aan te moedigen. En het is nog leuker als je dan herkenbaar bent als B for You-supporter. We hebben daarvoor de B for You- supportersjaal. Je kunt deze tegen betaling vanaf tien euro bij ons ophalen. Ben je mentor bij ons, dan is hij gratis.

De kwartmarathon start vanaf 9.30 uur op de Burgemeester van Walsumweg. We gaan ze uitzwaaien vanaf de Groenendaal, hoek Mariniersweg. Op de Boezemstraat, vóór de kruising met de Boezemlaan, kun je zowel de lopers van de kwartmarathon zien als die van de hele marathon. En als de kwartmarathon daar voorbijgekomen is, is het een klein stukje lopen naar de hoek Kralingse Plaslaan en Sophiakade, waar de lopers na ongeveer 7 km. langskomen.

Dus neem je sjaal mee en sluit je aan bij de supporters van B for You.

 

 

Doneren kan natuurlijk ook

En of je ons nu wel of niet komt aanmoedigen, een donatie is altijd van harte welkom. We hebben daarvoor de actie Samen rennen voor mentoren en mentees in het leven geroepen. Wil je ons financieel steunen? Dat kan via onze WhyDonate Pagina hier. Hartelijk bedankt!

 

Volg de lopers …

Sommige lopers hebben hun marathon-avontuur en -voorbereidingen gedeeld.

Lees hier de verhalen van Eefje, Winnifred en Erique.

 


Evenement Ronde Tafel 99 bij Miniworld

Op uitnodiging van Tafel 99 van de Nederlandsche Tafelronde, een netwerk van Rotterdamse vrienden/ondernemers, kregen mentoren en hun mentees op zaterdag 23 maart een gratis rondleiding door Miniworld Rotterdam. De mentorkoppels zijn in gesprek gegaan met de Tafelaars over de verschillende beroepen.

Dank voor een geweldige middag!

 

 

 

 


Rondvaart Futureland

 

Van het Havenbedrijf Rotterdam kregen we vrijkaarten voor de Futureland Ferry. Met deze kaarten kan een mentorkoppel een gratis rondvaart boeken door Maasvlakte 2, het nieuwste havengebied van Rotterdam. Veel mentorkoppels hebben hier al dankbaar gebruik van gemaakt.

Bedankt Havenbedrijf!

 

 


 

Lijkt het je leuk om mentor te zijn binnen een van onze programma’s?

Meld je aan via het aanmeldformulier en maak kennis met ons!