Zondag 12 oktober hebben de Soroptimisten een Kitch en Kunstfair georganiseerd, met als doel de opbrengst te doneren aan Benefits for Girls. Het was een prachtige dag en er was een gezellige sfeer. Zeker 200 mensen hebben hun min of meer waardevolle spullen meegenomen om te laten taxeren door gecertificeerde taxateurs. Er waren ook stands waar lekkers te koop was, en dat alles voor ons mentorprogramma voor meisjes. Een aantal mentoren en mentees heeft ook de handen uit de mouwen gestoken om ondersteuning op de dag zelf te geven. Sandra en Annelotte hebben aan ieder die dat wilde informatie over Benefits for Girls gedeeld.

Spannend was het om half 5 toen de opbrengst bekend werd gemaakt. Een cheque van maar liefst € 5.500 kon door onze bestuurder in ontvangst worden genomen! BforYou heeft de organisatie van de Soroptimisten uitgebreid bedankt voor dit succesvolle event. We houden ze op de hoogte over de uitvoering.

 

bfk-footer-logo                                 bfg-footer-logo .      

 

 .      logo-mentoren010-footer . school-footer-logo-3

 

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar jij je ook voor wilt inzetten!