Per 1 maart 2011 word Benefits for Kids maatschappelijk partner van Nuwerk.nl, onderdeel van de grootste nieuwssite van Nederland. Door middel van deze samenwerking geeft Nuwerk.nl invulling aan hun Corporate Social Responsibilty.
Nuwerk Director Simon Evenblij is zelf sinds juli 2010 mentor bij Benefits for Kids.

Simon Evenblij: Ik vind het belangrijk dat er word geïnvesteerd in de talentontwikkeling van kinderen. Ook binnen mijn eigen organisatie probeer ik mijn medewerkers een omgeving te bieden waarin zij optimaal kunnen functioneren en maximaal gebruik kunnen maken van hun talenten en vaardigheden.

Waar moet de samenwerking tussen Benefits for Kids en Nuwerk.nl uiteindelijk toe leiden?
Simon Evenblij: Onze doelstelling is om het mentorproject toegang te geven tot een zeer groot netwerk zakelijke contacten waar zowel mentoren als fondsen geworven kunnen worden. De activiteiten van Benefits for Kids hebben de ondersteuning van zoveel mogelijk bedrijven en organisaties nodig willen zij zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid van een mentor bieden.

Zou je iets meer kunnen vertellen over wat de rol als mentor jou heeft gebracht?
Simon Evenblij: Ik ben er in eerste instantie heel open ingegaan zonder een duidelijk beeld te hebben van wat het voor me zou betekenen. Ik kan wel zeggen dat het een goed gevoel geeft om te zien dat mijn mentee zoveel plezier heeft tijdens onze uitstapjes. Ik heb ook een goed contact met zijn moeder. Het heeft mij vooral een kijkje gegeven in het leven van mijn mentee die me de stad laat zien door zijn ogen.

nuwerk
www.nuwerk.nl

 

bfk-footer-logo                                 bfg-footer-logo .      

 

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar jij je ook voor wilt inzetten!