Voor Ouders

Een thuismentor van School’s cool helpt uw zoon/dochter met allerlei schoolzaken. De thuismentor doet dit vrijwillig. Hij/zij komt bij uw kind thuis en heeft zo ook altijd contact met u. U houdt de verantwoordelijkheid voor uw kind. Als u dat wilt, kan de thuismentor u ook steunen in het contact met school. De mentor vraagt altijd eerst uw toestemming voor overleg met school. Goede resultaten zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat uw kind goed in zijn of haar vel zit. Dat heeft al een grote invloed op de resultaten.

Wat je moet weten als ouders

School’s cool is een mentorprogramma voor kinderen die van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs gaan. Gedurende minimaal een jaar wordt uw kind wekelijks begeleid door een mentor.

Wilt u als ouder dat uw kind extra steun krijgt van een thuismentor? Aarzel niet en neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen! Of praat hierover met de leerkracht of begeleider op de school van uw zoon/dochter. U kunt uw kind (via de school) aanmelden bij het mentorprogramma School’s cool van B for You.

 

 

bfk-footer-logo                                 bfg-footer-logo .      

 

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar jij je ook voor wilt inzetten!