home-logo-for-girls

Meld je aan als mentor!

We zijn altijd op zoek naar betrokken en enthousiaste vrouwelijke mentoren die willen meehelpen om kansen te creëren voor meiden in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. Voel je je geroepen en wil je het verschil maken? Meld je dan nu aan!

Wat je moet weten over Benefits for Girls

Benefits for Girls richt zich op meisjes van 12 t/m 16 jaar met verschillende achtergronden en specifieke aandachtspunten op sociaal, emotioneel en cultureel gebied. We weten dat er veel soortgelijke projecten zijn, maar niet veel richten zich op jonge meiden in een kwetsbare fase van hun ontwikkeling. Wij vinden dat meisjes in de puberteit sterk in hun schoenen moeten staan om de valkuilen, problemen en verleidingen te weerstaan die hun toekomst kunnen beperken, en zetten daar ons sterk voor in!

Mentoren

Jonge meiden zijn zich vaak niet bewust van hun talenten. Maar dat kun jij veranderen! Als mentor krijg je de kans een meisje te stimuleren om haar horizon te verbreden. Zo kun je net dat duwtje in de rug geven waardoor talenten worden ontdekt of geprikkeld. Op jouw beurt krijg jij de kans om ook buiten je eigen wereld te stappen en meer te leren! We zoeken niet alleen vrouwen uit het bedrijfsleven, ook als je 2e_ of 3e_jaarsstudent bent aan een van de sociale of pedagogiekopleidingen kun je je aanmelden.

Mentees

Waar ben jij goed in? Weet jij wat jouw talenten zijn? Zie jij jezelf als de volgende Rotterdamse kunstenares of architecte? Wil jij aan een jonge, vrouwelijke mentor worden gekoppeld zodat zij je een beetje op weg kan helpen in jouw ontwikkeling? Benefits for Girls helpt je graag op weg!

Ouders

 

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind en soms kan een ander daar heel goed bij helpen. Een mentor is niet iemand die jouw rol gaat overnemen, maar iemand die vanuit een neutrale positie wil helpen talenten te ontdekken en ontwikkelen…

Verwijzers

 

Ben je werkzaam als schoolmaatschappelijk werker, leerkracht, in een wijkteam, in een vereniging of iets soortgelijks, dan heb je regelmatig contact met kinderen die meer aandacht nodig hebben. Als professional weet jij wat goed zou kunnen werken voor een meisje om zich…

Meld je nu aan als mentor

Benefits for Girls is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken, vrouwelijke mentoren die willen meehelpen aan het motiveren van meiden en het creëren van kansen voor hen!

 

bfk-footer-logo           bfg-footer-logo           

 

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar jij je ook voor wilt inzetten!