logo-mentoren010-header

Meld je aan als mentor!

Wij zijn op zoek naar betrokken en enthousiaste mentoren die willen meehelpen om kansen te creëren voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar met een verblijfsstatus. Voel je je geroepen en wil je het verschil maken? Meld je dan nu aan!

Wat je moet weten over Mentoren010

Dit programma richt zich primair op meiden en jongens van 6 tot en met 16 jaar, met een verblijfsvergunning, alleenstaand of met een gezin. Tevens wordt het gezin door de mentor ondersteund.

Mentoren

Ben jij de mentor die wij zoeken?

Die minimaal 18 jaar, enthousiast en gedreven is.

En bereid is om tijd en energie te investeren in een kind en het gezin met een verblijfstatus is welkom.

Mentees

Waar ben je goed in?

Heb je misschien hulp nodig met de Nederlandse taal of het vinden van de juiste school?

Mentoren010 helpt je graag op weg.

Ouders

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind en soms kan een ander daar heel goed bij helpen. Een mentor is niet iemand die jouw rol gaat overnemen, maar iemand die vanuit een neutrale positie wil helpen talenten te ontdekken en ontwikkelen…

Verwijzers

Ben je werkzaam als schoolmaatschappelijk werker, leerkracht, in een wijkteam, in een vereniging of iets soortgelijks, dan heb je regelmatig contact met kinderen die meer aandacht nodig hebben. Als professional weet jij wat goed zou kunnen werken voor een kind om zich…

Meld je nu aan als mentor

Mentoren010 is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken, mentoren die willen meehelpen aan het motiveren van kinderen en het creëren van kansen voor hen!

 

bfk-footer-logo           bfg-footer-logo           

 

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar jij je ook voor wilt inzetten!