Meld je aan als mentor!

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken mentoren die willen meehelpen om kansen te creëren voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Voel je je geroepen en wil je het verschil maken? Meld je dan nu aan!

Wat je moet weten over Benefits for Kids

Het mentorprogramma Benefits for Kids van de Stichting B for You is een belangrijk mentorprogramma voor kinderen en tieners en bestaat al sinds 2001. Sinds de start hebben we met veel plezier succesvolle mentorkoppels gemaakt in Rotterdam Met trots kunnen we nu ook zeggen dat we dit ook in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis doen!

Mentoren

Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talenten. Als mentor krijg je de kans een kind te stimuleren om zijn/haar horizon te verbreden. Zo kun je net dat duwtje in de rug geven waardoor talenten worden ontdekt of geprikkeld. Op jouw beurt krijg jij de kans om ook buiten je eigen wereld te stappen en meer te leren! Zo stimuleer je elkaar en bouw je een sterke band op!

Mentees

Weet jij wat jouw talent is? Lijkt het je tof om noten te leren lezen en muziek te maken? Lijkt het je stoer om gebouwen te ontwerpen? Of zie jij jezelf als de volgende Rotterdamse kunstenaar of kunstenares? Wij willen je helpen om samen met een mentor jouw talenten te ontdekken!

Ouders

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind en soms kan een ander daar heel goed bij helpen. Een mentor is niet iemand die jouw rol gaat overnemen, maar iemand die vanuit een neutrale positie wil helpen talenten te ontdekken en ontwikkelen van kinderen…

Verwijzers

Ben je werkzaam als schoolmaatschappelijk werker, leerkracht, in een wijkteam, in een vereniging of iets soortgelijks, dan heb je regelmatig contact met kinderen die meer aandacht nodig hebben. Als professional weet jij wat goed…

Bedrijven

We zijn altijd op zoek naar nieuwe mentoren vanuit het bedrijfsleven en organisaties om kinderen te begeleiden. Uiteraard zijn ZZP’ers en vrijwilligers ook altijd welkom om een steentje bij te dragen. Mentoren die in een arbeidsorganisatie werken…

Meld je nu aan als mentor

Benefits for Kids is altijd op zoek naar gedreven mentoren die kinderen weten te motiveren en kansen creëren!

 

bfk-footer-logo           bfg-footer-logo           

 

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar jij je ook voor wilt inzetten!