Girls Mentees
Waar ben jij goed in? Weet jij wat jouw talenten zijn? Zie jij jezelf als de volgende Rotterdamse kunstenares of architecte? Wil jij aan een jonge, vrouwelijke mentor worden gekoppeld zodat zij je een beetje op weg kan helpen in je ontwikkeling? Benefits for Girls helpt je graag op weg!

Wat je moet weten als mentee

Nu kunnen we wel gaan vertellen hoe leuk het is om een mentor te hebben die je gaat motiveren om je talenten te ontdekken …… Maar we laten veel liever andere mentees aan het woord!

Over mentor Amy
“Wat ik leuk vond aan mijn mentor, is dat zij heel goed kan luisteren en dat ze heel creatief is. Ze is super cool, in een rustige way. Zij heeft mij geleerd dat ik meer voor mezelf moet opkomen en dat jezelf zijn je kan helpen.”

Mentee Rachel over mentor Anouk
“Wat ik leuk vind aan mijn mentor, is dat zij mij het positieve laat zien. Ik zie heel vaak alleen het negatieve en dan brengt zij het positieve naar boven. Ik heb geleerd hoe je dingen kan verwerken en ik heb leren plannen, dit vind ik heel moeilijk. “

Mentee Aysegul over mentor Elian
“Mijn mentor is leuk omdat ze erg aardig en behulpzaam voor me was en af en toe gek deed. Ze luisterde veel naar mij en ze heeft mij geleerd dat ik mijzelf kon zijn.”

Over mentor Lizaira
“Wat ik leuk vond aan mijn mentor, is dat zij erg aardig is en dat ze ook met social media bezig is. Ik houd daar ook van. Wat mijn mentor mij heeft geleerd, is dat ik over mijn gevoelens moet praten.”

Over mentor Yara
“Mijn mentor is leuk omdat ze precies hetzelfde is als mij. Ze is spontaan en gewoon aardig. Door haar ben ik rustiger geworden en ik let op wat ik zeg! Verder is ze gewoon LEUK!”

 “Ik zie haar meer als een vriendin, wij vertellen elkaar alles.”

“Door mijn mentor ben ik niet meer verlegen en kom ik op voor mijzelf’.”

“Wij hebben veel lol gehad.”

Lijkt het je ook leuk om met een mentor aan de slag te gaan en jouw talenten te ontdekken? Vraag dan aan één van je ouders/verzorgers om je te helpen met het aanmelden.

 

bfk-footer-logo           bfg-footer-logo           

 

Wij willen dat kinderen ontdekken waar ze goed in zijn, hun plekje vinden in de maatschappij en plezier hebben in het leren van nieuwe dingen. Daarom zien wij het als ons ideaal, en morele en sociale plicht, om hieraan een steentje bij te dragen. Kinderen zijn onze toekomstige uitvinders, trendsetters, en deskundigen. Dat is toch iets waar jij je ook voor wilt inzetten!