Het is 15 december in de middag en de collegezaal van het Erasmus MC vult zich met genodigden voor de Eindejaarsbijeenkomst van BfY. Deze mooie zaal en ontvangstruimte is ons gratis ter beschikking gesteld door het Erasmus MC. Ook verzorgen zij de drankjes voor deze bijeenkomst. Fred Balvert van het Erasmus MC heet ons welkom.

Vervolgens neemt onze directeur-bestuurder, Wilma Gillis, ons mee in de ontwikkelingen van BfY in het afgelopen jaar en de plannen voor 2023.

Onze nieuwe partner Vastgoedbeheerder JLL heeft vijftig laptops voor onze mentees beschikbaar gesteld, die tijdens de bijeenkomst worden uitgereikt. Mentees hebben in de afgelopen weken, samen met hun mentor, leuke filmpjes, presentaties of verhaaltjes gemaakt over hun mentortraject. Drie van de inzendingen worden op een scherm vertoond. De CEO van JLL, Pieter Hendrikse, vertelt waarom JLL deze laptops aan de mentees van BfY wil schenken. Daarna reikt hij aan de drie mentees van de filmpjes een laptop uit.

Ook Autobedrijf Zeeuw & Zeeuw is een nieuwe partner van BfY. Arrianne van Es van het autobedrijf en Wilma Gillis tekenen op het podium een convenant waarmee deze samenwerking wordt vastgelegd.

Na het officiële gedeelte gaan we naar de ontvangstruimte waar een heerlijk buffet voor ons klaarstaat. Ook kunnen de andere mentees hier hun laptop ophalen. Met blije koppies verdwijnen zij vervolgens achter hun laptop.